Termeni si conditii de utilizare

Folosirea acestui website, www.atelieruldemargele.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor din aceasta pagina. Folosirea website-ului se refera la vizitarea website-ului si cumpararea de produse prezentate in website. Termenii si conditiile de utilizare se pot modifica in timp, asa ca va rugam sa le cititi cu atentie inainte de fiecare comanda.

Produsele prezentate

Fiecare produs este lucrat manual si nu exista un standard mecanic, astfel incat pot exista variatiuni minore in forma si continutul lor. 

Se recomanda citirea cu atentie a descrierilor produselor si consultarea detaliata a fotografiilor inainte de achizitionarea pieselor. Incercam sa prezentam produsele intr-o maniera care sa redea cat mai bine realitatea, insa nu garantam diferentele de culoare. 
Culorile produselor pot fi diferite in realitate din cauza monitorului sau a aparatului de fotografiat.

Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email atelieruldemargele@yahoo.com sau la numarul de telefon 0740 062 837.

Plasarea comenzii

Plasand o o comanda pe site-ul nostru, ne dati acceptul folosirii datelor personale ale d-voastra (nume, adresa, numar de telefon) in scopul livrarii produselor. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in aceasta activitate (ex: curieri). Orice utilizator al acestui website se obliga sa furnizeze date corecte la inregistrarea unei comenzi.

Ne asumam dreptul de a anula o comanda in cazul in care ne-au fost furnizate date incorecte sau de a bloca accesul la serviciile oferite de www.atelieruldemargele.ro fara notificare prealabila. Ne asumam dreptul de a refuza o comanda in cazul in care: siteul prezinta erori de afisare (legate de imagini, detalii ale produselor, preturi afisate incorect), modelul sau elementele folosite pentru model nu mai exista pe stoc, nu exista suport tehnic pentru realizarea comenzii.

Durata pentru livrarea unei comenzi este de pana la 2 zile lucratoare. Ne asumam dreptul de a intarzia o comanda pana la 5 de zile lucratoare, insa cumparatorul va fi anuntat in acest caz.

Pentru orice probleme legate de produsele achizitionate va rugam sa contactati la atelieruldemargele@yahoo.com. Problemele vor fi rezolvate fie prin oferirea de informatii suplimentare necesare, fie prin acceptarea pieselor pentru a fi ajustate, modificate sau reparate, in limita stocului disponibil si a capacitatii tehnice.  In acest caz, costul transportului va fi acoperit de catre dumneavoastra, cand trimiteti coletul catre noi, si de catre noi, cand va trimitem piesele dupa ajustare, modificare sau reparare. 

Plata

Plata se face doar in sistem ramburs.

Politica de preturi

Acestea se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri sau daca preturile furnizorilor de furnituri sufera modificari semnificative. Toate preturile sunt exprimate in lei.

Legea guvernanta

Contractul dintre noi si cumparator este guvernat de legea romaneasca si va fi interpretat in concordanta cu reglamentarile acesteia. Eventualele neintelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, conform regulamentului sau.

Forta majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Reclamatii

Pentru orice fel de reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa: atelieruldemargele@yahoo.com sau la nr de telefon: 0740 062 837. Va asiguram ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru rezlvarea acestora in cel mai scurt timp posibil.